Jag hade inte tänkt att blogga, men…

Jag hade inte tänkt att använda denna hemsida till att blogga, men nu tror jag att jag gör det ändå. Frågan är vad jag ska blogga om; de flesta verkar ju faktiskt ha en blogg som handlar om något. Familjeliv, matlagning, träning, jobbet, politik…

Det hade varit kul att blogga om mitt jobb (my day job that is ;-)) men eftersom jag är gymnasielärare och använder mitt riktiga namn känns det inte bra att hänga ut sina elever. Politik vill jag inte skriva om, jag vill inte ha några nättroll på mig och det här kan faktiskt få vara en fristad från politik (kanske).

Tränar gör jag inte särskilt mycket heller, håller på lite med yoga, men min träning är inte särskilt intressant. Igår hade jag träningsvärk. Slut på bloggpost.

Jag försöker lära mig laga mat, men det går inte så bra. Oftast glömmer jag bort nån ingrediens eller nåt viktigt steg i matlagningsproceduren. Men ibland blir det gott, och nu har jag bestämt mig för att laga mer vegetariskt och då har jag hopp om att det ska gå lite bättre.

Barn har jag inga, men att bo med mig själv är lite som att bo med ett barn, så något kan jag säkert klämma ur mig i den genren.

Jag gillar inte att pyssla, mode, eller trädgårdsskötsel; är helt enkelt en väldigt dålig representant för 70-talistgenerationen.

Så, vad ska jag skriva om då? Tja, idag har jag ringt och tjafsat med två hantverkare som ska komma och riva ut kaklet i mitt kök. Det känns ju väldigt vuxet och sådär, men jag bor i en hyresrätt och har inte valt det själv, så jag är inte speciellt sugen på att någon kommer hit och härjar i mitt kök. Lyckligtvis lovade kakelkillen att det skulle vara klart på onsdag. Frågan är om man vågar tro på det. Det enda jag kan tänka på är ett avsnitt av serien ”the it crowd” där en av huvudpersonerna försöker hindra sin hantverkare från att kissa i handfatet… 🙁